Social media strategie

Draagvlak en interactie zijn de twee belangrijkste waarden bij social media. Om dit optimaal te benutten is een goede strategie belangrijk. Zo is het belangrijk om te formuleren wat de tone-of-voice van uw organisatie is en te benoemen wat uw product of organisatie uniek maakt. Authenticiteit is namelijk onderscheidend in de berg informatie die we dagelijks via onze social media tijdlijn voorgeschoteld krijgen. Wij hebben ruime ervaring in de inzet van social media voor overheden, semioverheden, B2C en merkorganisaties.

Zo kunnen wij uw organisatie begeleidden met de inzet van social media waarna dit op termijn zelf ingevuld kan worden. Ook is het mogelijk dat wij de social media inzet volledig uit uw handen nemen.

Ja, ik wil graag een offerte of informatie aanvragen?

Overheden en semi-overheden

Voor overheden en semioverheden is het belangrijk om draagvlak te creëren voor de dingen die ze doen en burgers hierbij te betrekken. Elke interactie is daarom een vorm van burgerparticipatie. Daarnaast heeft in onze visie ook elke medewerker een verplichting tot communicatie. Wij zijn bekend met de laatste trends binnen overheidscommunicatie en hebben een ruime ervaring met social media inzet voor overheden en semioverheden. Voor u kunnen wij een strategie formuleren of een beleidsplan opstellen zodat uw organisatie aan de slag kan met social media en zo haar burgers of doelgroep nog meer betrekken.

B2C en Merkorganisaties

B2C en merkorganisaties willen consumenten betrekken bij hun product of organisatie om uiteindelijk meer producten te verkopen. Social media is hierbij niet meer weg te denken. Een goede content strategie ondersteund met social media advertising zorgen voor een groot bereik en merkwaarde. Wij hebben een ruime ervaring met social media inzet voor B2C en merkorganisaties. Het creëren van dit groot bereik en het dialoog met de consument staan hierbij altijd voorop. Wij bekijken graag met u hoe u uw organisatie of merk nog succesvoller kunnen maken.

© Social Dutch 2018 | All Rights reserved | Disclaimer | Privacy en Cookie beleid

­