Social media advertising

Sociale media en voornamelijk Facebook en Instagram, zijn uitermate geschikt om op te adverteren.Geen enkel medium is zo specifiek en meetbaar in te zetten. Zo kan een gerichte advertentie zorgen voor meer bereik, likes, klikken naar de website of andere conversie voor uw organisatie. 

Wij helpen u de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Daarmee zorgen we, op basis van onze ervaringen, voor een optimaal resultaat dat periodiek wordt gerapporteerd met concrete cijfers. 

 

Ja, ik wil graag een offerte of informatie aanvragen?

Campagnes

Meer volgers, een groot bereik, clicks naar uw Website, verkoop van producten of een grote opkomst voor uw evenement. Dit zijn zomaar enkele doelen van een social media advertising campagne die voor u in kunnen zetten voor zeer specifieke doelgroepen. Wij zorgen ervoor dat social media advertising voor uw doelgroep relevant is en niet irritant.

Lees hoeveel social media gebruikers er actief zijn binnen uw gemeente.  

Social media gebruikers

Funnel advertising

Om optimale resultaten te halen en relevant te blijven voor de doelgroepen kan funnel advertising worden ingezet. Daarbij wordt in de eerste fase een brede doelgroep bereikt voor naamsbekendheid en stromen gebruikers, die bijvoorbeeld interactie hebben gedaan of een video voor een bepaalde tijd hebben bekeken, door naar een volgende fase met een andere boodschap. Door in deze fasen het AIDI (attention, interest, desire & action) model toe te passen, raken gebruikers steeds meer betrokken en wordt een hogere conversie gehaald.

0
Bereik
0
Volgers
0
Likes
0
Clicks

Meer volgers

Elk product of organisatie heeft een community nodig. Een groep consumenten of burgers. Deze community is ook de groep die uw product of organisatie actief volgt en meedoen in de interactie. Wij kunnen zorgen voor bijvoorbeeld meer Likes voor uw Facebook pagina of meer volgers voor uw Instagram account. Dit kunnen wij doen door de inzet van advertising of met automation. 

Doelgroep onderzoek

Social media advertising heeft pas nut als het terechtkomt bij de juiste doelgroepen. Daarom  kunnen wij aan de hand van big data veel kenmerken van uw doelgroep voor u specificeren. Niet alleen geografische en leeftijdsgegevens, maar ook interessen die specifiek zijn voor uw doelgroep. Informatie die naast het gebruik van social advertising ook te gebruiken is in uw gehele organisatie. Graag maken wij voor u een doelgroep analyse zodat u leert wat de kenmerken van uw doelgroep zijn en welke interesses deze hebben.

Geslacht
Automerk
Woonplaats

© Social Dutch 2018 | All Rights reserved | Disclaimer | Privacy en Cookie beleid

­